Benvinguts a l'Escola


 Benvolguts riudomencs i riudomenques,

 
Els qui formem part de l’Escola Municipal de Música de Riudoms volem aprofitar aquesta presentació per manifestar el nostre agraïment per l’acolliment i acceptació rebut al llarg de tots els anys de vida del nostre centre.
 
Durant aquests temps hi han deixat la seva petjada multitud de professors i alumnes. Gràcies a tots ells hem anat escrivint una història plena de moments gratificants, únics i inoblidables i generant un bon nom, que arriba més enllà dels límits del nostre poble.
 
Des de l'escola intentem que l’aprenentatge musical no només serveixi per despertar el sentit estètic i musical en el nen sinó també per formar el seu temperament i caràcter, per intensificar la seva pròpia consciència. L’estudi de la música ha d’actuar com a força natural que augmenti i completi la vida interior dels nens i nenes.
 
Tenim l’orgull d’haver format a alumnes amb projecció professional que han seguit els seus estudis amb grans perspectives gràcies a les bases metodològiques i pedagògiques rebudes en els seus inicis dins la nostra escola.
 
En definitiva, intentem portar a terme el nostre objectiu de fer arribar a tothom qui ho desitgi el missatge subtil i meravellós que ens transmet la música, en totes les seves manifestacions.
 
És un orgull per a mi, representar aquest col·lectiu que any rere any s’il·lusiona en un projecte educatiu que abraça tot un poble mitjançant la música.
 
Maite Ribas Sabaté
Directora de l’Escola Municipal de Música de Riudoms

Entrades populars d'aquest blog

CONCERT HOMENATGE A LA GENT GRAN 2023-2024