ALTRES INFORMACIONS

 1er CICLE D'AUDICIONS INTERNES CURS 23-24

Us informem que les dates del 1r cicle d’audicions internes han estat modificades, de manera que es duran a terme la setmana del 20 al 24 de novembre A L’AUDITORI JOAN GUINJOAN DE L’ESCOLA

Recordeu que durant aquesta setmana es mantindrà l’activitat normal de l’escola i, per tant, es realitzaran totes les classes en el seu horari habitual.

(En cas de que l’alumne participi en l’Audició serà prioritari ; si al finalitzar tenen classe d’instrument o llenguatge poden assistir a la classe habitual encara que no sigui complerta).

Els horaris de les audicions seran els següents:

Dilluns,20 de novembre:  PRIMERA SESSIÓ 19:15h   

Dimarts,21 de novembre:  PRIMERASESSIÓ 17:30h  SEGONA SESSIÓ 18:30h

Dimecres,22 de novembre:  PRIMERA SESSIÓ 17:30h  

Dijous,23 de novembre:   PRIMERA SESSIÓ 17:30h   SEGONA SESSIÓ 18:30h

Divendres, 24 de novembre: PRIMERA SESSIÓ 17:30h

Us recordem unes indicacions bàsiques respecte a les audicions:

Puntualitat. Les persones que arribin tard a l’audició i vulguin entrar a la sala, s’han d’esperar fins que hi hagi una pausa o aplaudiments entre les peces.

Silenci. El silenci és fonamental per a que els alumnes puguin interpretar la música i els oients puguem gaudir-la. Per suposat, durant l’audició no hi ha d’haver converses o qualsevol altre soroll ( sorolls de cadires o papers, alarmes de rellotges, telèfons mòbils...).

Estada. No s’ha d’abandonar el seient en mig d’una audició excepte en cas de gran necessitat. Recordar als més petitons anar al servei abans d’entrar a la sala. No és correcte marxar quan un alumne ha finalitzat la seva participació al concert, per consideració, respecte i per poder veure i aprendre dels altres companys. En el cas que no ens sigui possible romandre durant tota l’audició, hem d’abandonar la sala aprofitant les pauses o aplaudiments.

Responsabilitat compartida. Els acompanyants dels alumnes més petits han de tenir-ne cura i són els responsables del seu bon comportament, no permetent que facin soroll o que estiguin asseguts a les zones de pas.

Moltes gràcies !!!

Entrades populars d'aquest blog

CONCERT HOMENATGE A LA GENT GRAN 2023-2024