PREINSCRIPCIÓ CURS 2022-2023






                   ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE RIUDOMS

Escola en conveni amb la Generalitat de Catalunya


La música ha esdevingut una eina imprescindible en el desenvolupament educatiu dels infants. A Riudoms tenim l’oportunitat de que tots aquells nens i nenes atrets per la música la puguin conèixer d’una manera més amplia i activa a l’Escola Municipal de Música de Riudoms.

 Els ensenyaments que s’imparteixen comencen a partir dels 5 anys (nens i nenes que cursen P-5). Els estudis que se segueixen són els establerts pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

 A la nostra Escola els nens gaudeixen fent música i alhora assoleixen coneixements que els permeten gaudir de la música com a lleure o continuar els estudis musicals de grau superior . A partir dels 6 anys, l’alumne/a pot triar l’instrument que més li agradi i captivi entre: violí, violoncel , guitarra, cant, flauta travessera ,cant, piano i com a novetat aquest any també oferim places per estudiar bateria !!

 A més, els nens/es tenen la possibilitat de cantar i tocar en grup, participant en les corals , grups de cambra i l’orquestra, així com de les activitats i concerts al llarg del curs.

Si esteu interessats en què el vostre fill/a conegui més directament la música i participi de l’Escola, us anunciem les dates de  PREINSCRIPCIÓ PER AL CURS 2022-2023:

 

   

                  del 18 d’abril al 12 de maig de 2022

    Secretaria de l’Escola Municipal de Música de dilluns a divendres

                    de 10 h a 13:30h i de 17h a 20h.

                   

                                                                       ( preinscripció gratuïta)

 

També podeu descarregar l’imprès al nostre blog: http://escolamusicariudoms.cat

i enviar-lo a : escola_musica@riudoms.cat / escola_direccio@riudoms.cat

 

JORNADA DE PORTES OBERTES

Dies 3 i 4 DE MAIG

de 17:30 a 19h

Reunió informativa : 10 de maig a les 20h.