VIDEO PROMOCIONAL PREINSCRIPCIÓ 2021-2022. VOLS FER MÚSICA AMB NOSALTRES ???



          ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE RIUDOMS

Escola en conveni amb la Generalitat de Catalunya 

La música ha esdevingut una eina imprescindible en el desenvolupament educatiu dels infants. A Riudoms tenim el privilegi de que tots aquells nens i nenes atrets per la música la puguin conèixer d’una manera més activa a l’Escola Municipal de Música de Riudoms.

Els ensenyaments que s’imparteixen comencen amb infants a partir dels 5 anys (nens i nenes que cursen P-5). Els estudis que se segueixen són els establerts pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

A la nostra Escola els nens gaudeixen, des de l’inici, fent música i alhora assoleixen coneixements que els permeten tan continuar estudis musicals de grau superior com gaudir de la música com a lleure. A partir dels 6 anys, l’alumne/a pot triar l’instrument que més li agradi i captivi entre: violí, violoncel , guitarra, cant, flauta travessera i piano ( aquest curs, com a novetat, també oferim l’ukelele)

 A més, els nens/es tenen la possibilitat de cantar i tocar en grup, participant en les corals , grups de cambra i l’orquestra.

 Si esteu interessats en que el vostre fill/a conegui més directament la música i participi de l’Escola, us anunciem les dates de  PREINSCRIPCIÓ PER AL CURS 2021-2022:

 

   

   Dates:  del 19 d’abril al 11 de maig de 2021

Lloc: Escola Municipal de Música

   Horari: de dilluns a divendres de 17h a 20h.                  

                                                                      ( preinscripció gratuïta)

 

També podeu descarregar el full de preinscripció a IMPRESOS del nostre blog 

i enviar-lo a : escola_musica@riudoms.cat / escola_direccio@riudoms.cat

 

JORNADA DE PORTES OBERTES

Dies 4 i 5 DE MAIG

de 18 a 20h

Reunió informativa : 5 de maig a les 20:15h.


Hi esteu convidats/des. Us hi esperem !!